Trainingen persoonlijke ontwikkeling

Je weet dat je meer kan dan je nu laat zien. En toch lukt het je niet om in beweging te komen. Er is iets dat je belemmert. Dit kun je onderzoeken en doorbreken met mijn hulp in de vorm van trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. We gaan eerst onderzoeken wie je bent, wat je diepe drijfveren zijn, je valkuilen, je waarden en je mogelijkheden. We gaan op zoek naar de rode draad in je leven, de patronen die je belemmeren. Hoe beter je jezelf leert kennen, hoe meer puzzelstukken als vanzelf op hun plek vallen. En je gaat vanzelf in mogelijkheden denken, want neem van mij aan, die zijn ruimschoots aanwezig, Met behulp van thuisopdrachten leer je stap voor stap nieuw gedrag trainen. De trainingen in persoonlijke ontwikkeling vormen een proces dat je heel veel energie geeft, want je bent weer trots op jezelf.

Voor wie zijn de trainingen?

De trainingen voor persoonlijke ontwikkeling bij Adelante zijn er voor iedereen. Je kan bij mij onder andere terecht met vragen op het gebied van bewustzijn, stress, perfectionisme en competenties. Ik bied volledige coachingtrajecten, maar ook verkorte trajecten. Daarnaast bied ik een tweetal losse modules en ACT (Acceptance & Commitment Therapy). Met ingang van 2021 kun je ook bij mij terecht voor systematisch coachen.

Jij bent uniek, net als je hulpvraag, daarom is elk traject maatwerk. We richten het zo in dat jij verder wordt geholpen en dat de doelen die je voor jezelf stelt op korte termijn binnen handbereik komen. Het is belangrijk dat je je bij mij op je gemak voelt en dat we een klik hebben. Daarom plan ik altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in. Blijk ik niet de juiste persoon te zijn? Dan doe ik mijn best om je door te verwijzen naar een coach die beter bij jouw vraag past.

Werkwijze trainingen persoonlijke ontwikkeling

Een volledig traject is op te delen in 3 fasen. In de eerste fase ga je nadenken over (levens)vragen. Zo leer je meer over wie je bent, wat je drijfveren en je emoties zijn en wat je in de weg staat. Dit geeft je inzicht in punten waarop je je kunt ontwikkelen. In de tweede fase ga je dan ook de stappen formuleren die je gaat zetten om je doel(en) te kunnen bereiken. Bij een verkort traject ga je na deze fase zelfstandig verder met het uitvoeren van de stappen. Bij een volledig traject ga je actief werken en thuis oefenen (trainen) met nieuw gedrag, met loslaten van oude patronen of vastgeroeste gedachten over dingen die nu eenmaal zo moeten. Je zult merken dat het trainen een hele inspirerende fase is omdat je nu echt die stappen zet die voor jou zo noodzakelijk zijn.

Over mij

Mijn naam is Hanita Rietrae. Ik ben opgegroeid in Limburg, maar nu woonachtig in Beuningen. Het was voor mij niet meer dan vanzelfsprekend dat ik coach zou worden. Het heeft mij gemaakt tot de persoon die ik ben. En dat gun ik iedereen. Het Spaanse woord ‘adelante’ heeft meerdere betekenissen, waaronder ‘kom binnen’, ‘ga je gang’, ‘vooruit’ en ‘verder’. Dit staat symbool voor wie ik ben en voor mijn stijl van werken: gastvrij en oplossingsgericht. Met mijn trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling leer je jezelf beter kennen, kom je in beweging en kom je verder. Bovendien geeft het me ontzettend veel energie als ik zie dat jij je doelen bereikt.

Vrijblijvend kennismaken

Wil je mijn inschakelen als coach bij jouw trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Neem contact met me op, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en samen de reis naar jouw doel(en) aan te gaan.