Alles wat je aandacht geeft, groeit!

Een coachtraject is maatwerk. Geen mens is hetzelfde en elke coachvraag is anders. De inhoud van jouw traject stemmen we dan ook samen af. De trajecten kennen wel eenzelfde opbouw. Hieronder lees je daar meer over. Start je liever niet gelijk een heel traject, wegens bijvoorbeeld tijdgebrek? Dan kun je ook kiezen voor losse modules.

Deskundige begeleiding

Betrouwbaar, gediplomeerd & geaccrediteerd

Effectief en bevrijdend

Actief en doelgericht aan de slag met bewezen methodes en tools

Gratis terugvalpreventie

Behoud het positieve effect, ook weken of maanden na je traject

Volledig coachtraject

Elk traject start met een vrijblijvende kennismaking. We bespreken je coachvraag en ik leg uit hoe een coachtraject is opgebouwd. Vast onderdeel is een drijfverenonderzoek. Dit onderzoek levert een persoonsprofiel van jou op met kenmerken over wie je bent, wat belangrijk voor je is en wat je mogelijkheden zijn. De rapportage van dit onderzoek gebruiken we als navigator voor je proces. Tijdens het traject ga je ook thuis aan het werk met oefeningen of opdrachten.

Het traject in het kort:

 • Vrijblijvende kennismaking
 • 8 sessies van gemiddeld 1,5 uur
 • Drijfverenonderzoek met rapportage
 • Geprinte eindrapportage van je volledige traject na afloop. Dit vat je proces samen, inclusief evaluaties, reflecties en resultaten
 • Gratis terugvalpreventie binnen 1 jaar na het afronden van een volledig coachtraject

Verkort coachtraject

Heb je een eenvoudige vraag of ben je benieuwd wat je talenten, drijfveren en valkuilen zijn? Kort gezegd, wil je jezelf beter leren kennen? In dit traject zoomen we in op wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Hierdoor ben je straks beter in staat je eigen koers te bepalen. Ook dit traject start met een vrijblijvende kennismaking.

Het traject in het kort:

 • Vrijblijvende kennismaking
 • 4 sessies van gemiddeld 1,5 uur
 • Drijfverenonderzoek met rapportage

Wil je na deze 4 gesprekken doorgaan met de coaching, dan is dit uiteraard mogelijk.

Gratis terugvalpreventie

Een paar weken of maanden na je coaching voel je nog altijd het positieve effect.  Je hebt je doelen bereikt en begrijpt beter dan ooit hoe je in elkaar steekt.  Je geniet van het gevoel dat je zelf de regie hebt. Toch loop je soms weer tegen dezelfde dingen aan als voorheen. Het is alsof je automatische piloot het ongemerkt weer overneemt. Wees vooral niet teleurgesteld in jezelf als je dit ervaart! Het is niet zwak, fout of slecht. Zo werkt ons brein nu eenmaal. Het is juist goed als je dit herkent en er iets aan wilt doen. En dat kunnen wij samen doen! Bij Adelante heb je na een volledig coachtraject van 8 sessies namelijk recht op gratis terugvalpreventie.

Aarzel niet om contact op te nemen als je hier gebruik van wilt maken. Na een korte telefonische intake plannen we een afspraak. Samen onderzoeken we hoe ik jou weer op het juiste spoor kan zetten.

De terugvalpreventie in het kort:

 • Telefonische intake
 • Gesprek van 1 tot 1,5 uur
 • Eventueel opdrachten om thuis te doen

De gratis terugvalpreventie is geldig tot 12 maanden na afronding van je traject en kan niet worden ingezet voor een nieuwe coachvraag.

Waarom ik dit aanbied? Het geeft mij simpelweg energie om jouw proces te volgen en ik wil niet alleen dat jij je doel(en) behaalt, maar vooral dat je ze behoudt. Bovendien sta je er op deze manier het eerste jaar na je traject niet alleen voor. Je hebt altijd iemand om op terug te vallen.

Overtuigd?

Ben je er klaar voor om de drempel over te stappen en met jezelf aan de slag te gaan? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Je kunt van mij verwachten dat ik je deskundig en doelgericht begeleid in een laagdrempelige sfeer. Blijk ik toch niet de juiste persoon om jou te begeleiden? Dan zal ik proberen je door te verwijzen naar iemand die beter past bij jouw vraag of situatie.