Laten we kennismaken!

Voordat we aan de slag gaan, maak ik graag kennis met je. Dit doen we in een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek onderzoeken we of we een klik hebben en of jouw vraag bij mij op de goede plek is.

We zijn een gelijkwaardig team en zo werken wij ook samen. Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 8 sessies van 1 tot 1,5 uur en is opgebouwd in 3 fases die je op deze pagina terugvindt.

Voor wie is het?

Waarmee kun je eigenlijk bij mij terecht? Jouw vraag kan betrekking hebben op een van onderstaande thema’s, maar het kan ook een combinatie zijn.

 • Onrust en/of stress
  Je bent altijd onrustig en gestresst en hebt geen idee hoe je hier verandering in kan brengen.
 • Blokkades
  Je worstelt of je loopt vast en wilt dit graag doorbreken.
 • Emoties
  Je voelt je gefrustreerd of onbegrepen en vind jezelf steeds vaker terug in dezelfde soort situaties.
 • Vermijding
  Je gaat moeilijke situaties of emoties uit de weg.
 • Balans
  Je hebt nooit tijd voor jezelf en komt daardoor niet toe aan ontspanning.
 • Identiteit
  Je hebt geen idee wie je nu eigenlijk echt bent.
 • Persoonlijke ontwikkeling
  Je weet dat je tot meer in staat bent dan je nu doet, maar het komt er niet uit.
 • Bang door de mand te vallen
  Je bent bang dat men erachter komt dat je helemaal niet zo goed bent als anderen denken.
 • Communiceren
  Je vindt het moeilijk om je grenzen aan te geven en te zeggen wat jij wilt, omdat je bang bent voor conflicten.

Elk traject is maatwerk. De inhoud stemmen we af op wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken.

Fases van een coachtraject

 • 1
 • 2
 • 3

Wie ben ik?

Je start je traject met nadenken over (levens)vragen. Op deze manier onderzoek je wie je bent, wat jou drijft, wat je emoties zijn en wat je belemmert. Dit levert meer inzicht op, waardoor je je coachvraag mogelijk wat wilt aanpassen.

Wat wil ik en wat kan ik?

Met nieuwe kennis over jezelf, weet je beter waar ruimte is voor ontwikkeling. Je kunt nu de stappen formuleren die je gaat zetten om je doelen te bereiken. Dit zijn kleine haalbare stappen en doelen, omdat ze uit jezelf komen.

Wat doe ik?

Tijd voor actie. Je gaat aan de slag met je stappenplan. Van denken naar doen, door te ervaren. Zo behaal je uiteindelijk jouw doel!

Wat levert het op?

Coaching maakt je bewuster van je emoties, gedachten en patronen. Het geeft inzicht in wat je belemmert en in wat je juist stimuleert. Je leert nieuwe kanten van jezelf kennen en krijgt een breder perspectief op je eigen mogelijkheden.

Coaching is geen therapie, maar een oplossingsgericht en positief groeiproces. We gaan niet heel diep graven in het verleden. Alles wat zich afspeelt tijdens de begeleiding gebruiken we om opheldering te krijgen over jouw coachvraag. Het is een kort, intensief en inspirerend proces, waarmee je snel resultaat ziet. Bovendien krijg je er veel energie van. Die energie kun je behouden door na je traject gebruik te maken van de gratis terugvalpreventie. Ik hoop je snel te mogen helpen met jouw vraag! Meer weten? Neem dan gerust contact op.