Je staat midden in het leven. Je werkt, je zorgt, je studeert, je lacht, je huilt. Je maakt deel uit van groepen als familie, vrienden of collega’s.

En toch knaagt er iets, of het voelt het alsof er iets ontbreekt. Telkens weer kom je jezelf tegen en dat belemmert je in je dagelijkse leven.
Het kan over onzekerheid gaan, ontevredenheid, niet weten wat je wil met je leven of werk,  de balans die zoek is, of je ervaart te weinig ruimte voor jezelf.

Je weet dat verandering bij jezelf begint. Maar het is lastig om in je eentje de juiste stappen te zetten voor verandering.

Deskundige begeleiding

Betrouwbaar, gediplomeerd & geaccrediteerd

Effectief en bevrijdend

Actief en doelgericht aan de slag met bewezen methodes en tools

Gratis terugvalpreventie

Behoud het positieve effect, ook weken of maanden na je traject

Dan is het goed om iemand uit te nodigen die met je meekijkt en meedenkt over je situatie.
Iemand met kennis en ervaring die je helpt bij het ontdekken van je drijfveren en mogelijkheden. Die je helpt om jezelf beter te leren kennen en je eigen doelen te bereiken.
Maar ook iemand die je realistisch en met mildheid laat kijken naar je valkuilen of naar je omgeving.
Zodat jij je eigen keuzes kunt maken om je gewenste verandering te bereiken.

In een open en gelijkwaardige coachrelatie ervaar je de ruimte om bij jezelf te rade te gaan en te groeien.
Dat doen we schouder aan schouder, stap voor stap. En met hulp van methodieken en tools die je proces ondersteunen.
Tot je voldoende bagage en zelfvertrouwen hebt om weer met energie en plezier te leven.

TRUST THE PROCESS

Wat levert het je op?

Na coaching weet je wat de mogelijkheden zijn. Je hebt inzicht in je diepste drijfveren, je kwaliteiten, je valkuilen en doelen.  En je wordt minder gehinderd door oude overtuigingen en patronen die je vaak hebben belemmert je eigen leven te leiden.

Je bent weer in beweging!

INVESTEER IN JEZELF! OOIT ZUL JE JEZELF DANKBAAR ZIJN.

Hanita

Gratis terugvalpreventie

Je hebt je doelen bereikt en begrijpt beter hoe je in elkaar steekt. Je geniet van het gevoel dat je zelf de regie hebt. Toch loop je soms weer tegen dezelfde dingen aan als voorheen. Alsof je automatische piloot het ongemerkt weer overneemt. Wees vooral niet teleurgesteld als je dit ervaart, dit is nu eenmaal hoe ons brein werkt. Het is juist goed als je dit herkent en er iets aan wilt doen. En dat kunnen wij samen doen! Na een volledig coachtraject van 8 sessies heb je recht op gratis terugvalpreventie.

Terugvalpreventie in het kort:
  • Telefonische intake
  • Coachgesprek van 1 tot 1,5 uur (in de praktijk of online)
  • Eventueel opdrachten om thuis te doen

De gratis terugvalpreventie is geldig tot 12 maanden na afronding van je traject en kan niet worden ingezet voor een nieuwe coachvraag.

Waarom ik dit aanbied? Ik wil niet alleen dat jij je doelen behaalt, maar vooral dat je ze behoudt.

Overtuigd?

Ben je er klaar voor om de drempel over te stappen en met jezelf aan de slag te gaan? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Je kunt van mij verwachten dat ik je deskundig en doelgericht begeleid in een laagdrempelige sfeer. Blijk ik toch niet de juiste persoon om jou te begeleiden? Dan zal ik proberen je door te verwijzen naar iemand die beter past bij jouw vraag of situatie.