Alles wat je aandacht geeft, groeit!

Een coachtraject is maatwerk. Geen mens is hetzelfde en elke coachvraag is anders. De inhoud van jouw traject stemmen we dan ook samen af. De trajecten kennen wel eenzelfde opbouw. Hieronder lees je daar meer over. Start je liever niet gelijk een heel traject, wegens bijvoorbeeld tijdgebrek? Dan kun je ook kiezen voor losse modules.

Deskundige begeleiding

Betrouwbaar, gediplomeerd & geaccrediteerd

Effectief en bevrijdend

Actief en doelgericht aan de slag met bewezen methodes en tools

Gratis terugvalpreventie

Behoud het positieve effect, ook weken of maanden na je traject

Coachtraject

Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we samen je vraag en wensen en vertel ik je meer over mijn werkwijze. Als we besluiten samen aan het werk te gaan, bekijken we wat het beste past bij je vraag en de omstandigheden.

 

Gemiddeld bestaat een volledig traject uit 8 afspraken. We doorlopen 3 fases:

 1. Wie ben ik?
 2. Wat kan ik?
 3. Wat doe ik?

 

Vast onderdeel is een drijfverenonderzoek. Dit levert een persoonlijk profiel op met kenmerken die jou typeren, wat belangrijk voor je is en wat je mogelijkheden zijn. De rapportage hiervan gebruiken we als navigator in jouw proces. Naast onze gesprekken ga je thuis aan het werk met oefeningen of opdrachten die je gaan helpen in jouw traject.

Het volledige traject in het kort:

 • Vrijblijvende kennismaking
 • Circa 8 gesprekken van gemiddeld 1,5 uur (persoonlijk of online)
 • Drijfverenonderzoek met rapportage
 • Geprinte eindrapportage van je volledige traject na afloop. Dit vat je proces samen, inclusief evaluaties, reflecties en resultaten
 • Gratis terugvalpreventie binnen 1 jaar na het afronden van een volledig coachtraject
 • € 95,- per gesprek

Verkort coachtraject

Soms heb je een korte vraag. Je wil bijvoorbeeld inzicht krijgen in je eigen competenties of drijfveren, of je wil veranderen van werk en weet niet goed wat bij je past. Je kunt er dan voor kiezen om het verkorte traject aan te gaan, dat alleen bestaat uit de ‘Wie ben ik?’-fase.

Een aantal afspraken, aangevuld met het nodige aan thuisopdrachten kan dan al voldoende zijn. Met je nieuwverworven kennis (of bevestiging van wat je onbewust al wel wist), weet je vervolgens wat je te doen staat en kan je zelfstandig verder.

Het verkorte traject in het kort:

 • Vrijblijvende kennismaking
 • Circa 4 gesprekken van gemiddeld 1,5 uur (persoonlijk of online)
 • Drijfverenonderzoek met rapportage
 • € 95,- per gesprek

Het kan natuurlijk zijn dat je er tijdens de fase van zelfonderzoek achter komt dat je het werken aan je doelen ook graag samen met mij doet. In dat geval kun je ervoor kiezen om fase 2 en 3 nog toe te voegen aan je traject.

Gratis terugvalpreventie

Een paar weken of maanden na je coaching voel je nog altijd het positieve effect.  Je hebt je doelen bereikt en begrijpt beter dan ooit hoe je in elkaar steekt.  Je geniet van het gevoel dat je zelf de regie hebt. Toch loop je soms weer tegen dezelfde dingen aan als voorheen. Het is alsof je automatische piloot het ongemerkt weer overneemt. Wees vooral niet teleurgesteld in jezelf als je dit ervaart! Het is niet zwak, fout of slecht. Zo werkt ons brein nu eenmaal. Het is juist goed als je dit herkent en er iets aan wilt doen. En dat kunnen wij samen doen! Bij Adelante heb je na een volledig coachtraject van 8 sessies namelijk recht op gratis terugvalpreventie.

Aarzel niet om contact op te nemen als je hier gebruik van wilt maken. Na een korte telefonische intake plannen we een afspraak. Samen onderzoeken we hoe ik jou weer op het juiste spoor kan zetten.

De terugvalpreventie in het kort:

 • Telefonische intake
 • Gesprek van 1 tot 1,5 uur
 • Eventueel opdrachten om thuis te doen

De gratis terugvalpreventie is geldig tot 12 maanden na afronding van je traject en kan niet worden ingezet voor een nieuwe coachvraag.

Waarom ik dit aanbied? Het geeft mij simpelweg energie om jouw proces te volgen en ik wil niet alleen dat jij je doel(en) behaalt, maar vooral dat je ze behoudt. Bovendien sta je er op deze manier het eerste jaar na je traject niet alleen voor. Je hebt altijd iemand om op terug te vallen.

Overtuigd?

Ben je er klaar voor om de drempel over te stappen en met jezelf aan de slag te gaan? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Je kunt van mij verwachten dat ik je deskundig en doelgericht begeleid in een laagdrempelige sfeer. Blijk ik toch niet de juiste persoon om jou te begeleiden? Dan zal ik proberen je door te verwijzen naar iemand die beter past bij jouw vraag of situatie.