Alles wat je aandacht geeft, groeit!

Wil je niet gelijk starten met een heel coachtraject, maar wel met jezelf aan de slag? Kies dan voor een van de losse modules die ik aanbied. Hiermee kun je in korte tijd meer inzicht krijgen in jezelf. Overstappen naar een volledig coachtraject is hierna altijd mogelijk. Hieronder lees je meer over de losse modules.

Deskundige begeleiding

Betrouwbaar, gediplomeerd & geaccrediteerd

Effectief en bevrijdend

Actief en doelgericht aan de slag met bewezen methodes en tools

Gratis terugvalpreventie

Behoud het positieve effect, ook weken of maanden na je traject

The Work – Byron Katie

Ken je dat? Dat je stress ervaart of uit balans raakt door wat een ander zegt, doet of juist niet doet? Dat het blijft zeuren in je hoofd? Dat je in kringetjes ronddraait en er niet uitkomt? The Work kun je het best omschrijven als een vorm van zelfonderzoek. Het is geen coaching of therapie maar een methode om de basis van je onrust aan te pakken. In mijn praktijk begeleid ik mensen bij het werken met The Work. Je onderzoekt je gedachten en door het stellen van de 4 vragen, leer je inzicht te krijgen in deze gedachten en hoe waar ze zijn.

Hoe werkt het?

  • Je vult thuis een werkblad in
  • In een onderzoeksgesprek (inquiry) van 1 tot 1,5 uur begeleid ik je bij het onderzoeken van je gedachten. Dit kan face-to-face of online.

Wil je na dit onderzoek toch overgaan op een coachtraject? Dan verrekenen we de kosten. Lees hier meer over The Work.

Drijfverenonderzoek

Een drijfverenonderzoek geeft inzicht in jouw essentiële waarden en drijfveren. Het helpt je bij het maken van keuzes, het bepalen van doelen en het vergroten van je zelfkennis. Na het online beantwoorden van vragen, ontvang je een rapport. Hierin zie je in welke mate je de diverse drijfveren bezit. Foute antwoorden bestaan niet, dus de testuitslag is niet goed of fout. Je persoonlijke profiel is uniek en geeft een beeld van de drijfveren achter je gedrag. De uitkomst van je rapport bespreken we in een persoonlijk gesprek van circa 1,5 uur.

Het drijfverenonderzoek in het kort:

  • Een online onderzoek
  • Een digitale rapportage
  • Een coachgesprek van ca 1,5 uur

Wil je na dit onderzoek toch verder met een coachtraject? Dan verrekenen we de kosten. Lees hier meer over het drijfverenonderzoek.

Overtuigd?

Ben je er klaar voor om jezelf beter te leren kennen? Neem gerust contact op als je interesse hebt in een van de losse modules. Ik ga graag met je aan de slag!