Alles wat je aandacht geeft, groeit!

Onderstaand vind je meer informatie over de losse modules die ik aanbied en over de tarieven voor deze modules en de coachtrajecten. Je kunt er ook voor kiezen om gelijk zelf aan de slag te gaan met The Work. Uiteraard begeleid ik je graag waar nodig.

Meer over The Work van Byron Katie

Volgens Byron Katie begint het lijden als je je gaat verzetten tegen de werkelijkheid. De werkelijkheid is hier en nu! De basis van The Work is om deze werkelijkheid vanuit oprechte interesse en compassie te onderzoeken. Het is een laagdrempelige methode die je kan helpen uit je hoofd en in je hart te komen. Het is een vorm van zelfonderzoek. Geen coaching of therapie, maar een gestructureerde methode om de basis van je onrust aan te pakken. The Work helpt je te realiseren dat je alle antwoorden die je nodig hebt al beschikbaar hebt. Het is dus een goed hulpmiddel om toegang tot je eigen antwoorden te krijgen.

The Work is geschikt voor iedereen en is een werkvorm die je in staat stelt je eigen stressvolle gedachten te onderzoeken. Op die manier kun je ontdekken dat het niet de situatie is die de woede, de pijn of het verdriet veroorzaakt. Dat het niet anderen zijn die dat vervelende gevoel veroorzaken. Het zijn onze gedachten over de situatie, de gebeurtenis of de anderen, die ons uit balans brengen. We verzetten ons tegen de realiteit zoals die op een bepaald moment is.

Probeer het zelf

The Work bestaat uit 2 fases. Fase 1 is het opschrijven van je oordelen over een stressvolle situatie of relatie in je leven. In fase 2 keer je de gedachte om naar jezelf, naar de ander en naar het tegenovergestelde. De omkeringen geven je de mogelijkheid om andere aspecten van de realiteit te ervaren.

The Work kan deel uitmaken van een coachtraject maar is ook zeer geschikt als losse module. Je hebt snel door hoe het werkt en dan kun je in principe zelf verder. Wil je het zelf proberen? Hieronder vind je de benodigde downloads. Na het lezen van de instructies kan je beginnen. Neem goed de tijd en zorg dat je niet afgeleid kunt worden. Kom je er zelf niet goed uit, dan kan ik je hierbij begeleiden. Succes!

Instructies Voor The Work

Werkblad Een Gedachte Per Keer

Werkblad Oordeel Over Je Naaste

Meer over het drijfverenonderzoek

Het drijfverenonderzoek (ook wel Balans Kleurentest) geeft je een beeld van de drijfveren die bepalend zijn voor jouw voorkeursgedrag en je persoonlijkheid. Het biedt je meer inzicht in waarom je bent zoals je bent en waarom je doet zoals je doet. Drijfveren zeggen namelijk iets over je motivatie, behoeften, voorkeuren en waarden.

Je start met het online invullen van 117 stellingen. In de test wordt ervan uitgegaan dat je alle drijfveren in meer of mindere mate bezit. Na het invullen ontvang je een rapportage met jouw persoonlijke profiel ten aanzien van de drijfveren.

Het is geen diagnose of intelligentietest. Je bent perfect zoals je bent! Elke testuitslag is goed. Vanuit die acceptatie kun je gemakkelijker keuzes maken, competenties ontwikkelen en uitdagingen aangaan.

Omdat de interpretatie mensenwerk is, bespreken we de uitkomst in een gesprek. Het onderzoek is ook onderdeel van elk coachtraject.
Als je het drijfverenonderzoek los boekt is de prijs €155,-.

Tarieven

Onderstaand zijn de tarieven* voor de trajecten en losse modules weergegeven:

  • Coaching van ca 1,5uur: €95,-
  • Terugvalpreventie: eenmalig en gratis binnen 1 jaar na afronden van een volledig coachtraject van 8 sessies
  • The Work, los gesprek zonder coachtraject: € 45,-
  • Drijfverenonderzoek, zonder coachtraject: €155,- *

*Besluit je na een drijfverenonderzoek alsnog een coachtraject te starten, dan wordt dit bedrag verrekend.

De meeste werkgevers investeren graag in jouw gezondheid. In veel gevallen is er een opleidingsbudget beschikbaar, waaruit de kosten kunnen worden betaald. Als je het zelf moet betalen, is het goed om te weten dat je coaching als studiekostenpost kan aftrekken bij de belastingaangifte. Bekijk voor de exacte voorwaarden de website van de belastingdienst.