Op zoek naar een coach in Druten?

Heb je de laatste tijd het gevoel dat je vastloopt bij bepaalde zaken in je leven? Dat kan je erg belemmeren om je doelen te bereiken. Je bent bijvoorbeeld altijd druk, waardoor je amper aan jezelf toekomt. Maar als iemand je om een gunst vraagt, lukt het je simpelweg niet om nee te zeggen. Als coach in de buurt van Druten, help ik je om los te komen van je vaste patronen en stap voor stap naar je doelen toe te werken. Doordat je van mij de juiste aandacht krijgt, kom je tot nieuwe inzichten en kun je een mooie groei doormaken. Daar heb je de rest van je leven plezier van. Als coach ben ik actief in de omgeving van Nijmegen, waaronder Druten, Arnhem en Wijchen. Je kan bij mij rekenen op deskundige en effectieve begeleiding die heerlijk bevrijdend werkt.

Voor wie is het?

Adelante is er voor iedereen. De vraag waarmee je bij mij als coach in de buurt van Druten aanklopt, kan betrekking hebben op uiteenlopende thema’s. Denk daarbij onder andere aan:

  • Stress
  • Emoties
  • Balans
  • Identiteit
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Blokkades
  • Levensfasevragen

Je vraag heeft niet per definitie betrekking op slechts één van deze thema’s, het kunnen er ook meer zijn. Je vindt meer voorbeelden op de pagina waar ik mijn werkwijze beschrijf.

Over Adelante coaching

De naam Adelante komt uit het Spaans en betekent onder andere: kom binnen, ga je gang, vooruit en verder. Deze naam sluit goed aan bij wat ik als coach in de buurt van Druten wil bereiken bij de mensen die ik coach.

Je moet je welkom voelen bij mij en ik ga je helpen om in beweging te komen en weer vooruit te komen in het leven. Dat doe ik met oprechte aandacht, zonder oordeel en – niet geheel onbelangrijk – met humor! Ook kan ik confronterend zijn als dat nodig is. Je ontdekt waar je energie van krijgt en wat je talenten en mogelijkheden zijn. Lees gerust eens de ervaringen die anderen die door mij zijn gecoacht hebben gedeeld.

 

Aanbod coach Druten

Je kunt bij mij zowel coachtrajecten volgen als losse modules. Na het volgen van een losse module kun je ook alsnog besluiten over te stappen naar het volgen van een traject. Je traject is maatwerk. Er kunnen diverse soorten coaching aan bod komen, afhankelijk van je vraag. Denk aan systemisch coachen en ACT coaching.

Heb je een volledig coachtraject afgerond? Dan kun je tot 12 maanden na het afronden daarvan gebruikmaken van de gratis terugvalpreventie. Het kan namelijk best lastig zijn om de behaalde doelen te behouden.

Als je merkt dat je soms weer tegen dezelfde dingen aanloopt als voorheen, kan je contact met mij opnemen. Ik help je dan met de gratis terugvalpreventie weer op weg. Dit bestaat uit een telefonische intake, een gesprek van 1 tot 1,5 uur en eventueel wat opdrachten om thuis uit te voeren.

Contact coach Druten

Denk je dat je er klaar voor bent om de eerste stap te zetten? Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Zo komen we erachter of we een klik hebben en of je je thuis voelt bij mij. Is dat niet het geval of pas ik als coach niet bij jouw hulpvraag? Dan doe ik mijn best je door te verwijzen naar een passende coach in de omgeving van Druten.