Coach in Wijchen nodig?

Ben je op zoek naar een (loopbaan)coach in Wijchen of omgeving omdat je jezelf voor je gevoel kwijt bent geraakt? Bij Adelante Coaching kom je weer vooruit. Mijn naam is Hanita Rietrae en ik help jou graag je doelen te bereiken. Je hulpvraag kan betrekking hebben op uiteenlopende onderwerpen, zoals bewustzijn, veranderprocessen, verlies, stress, perfectionisme, competenties, drijfveren en keuzes. Wat jouw vraag ook is, ik coach je met oprechte aandacht, zonder oordeel en met een vleugje humor. Ik stel de juiste vragen en ben confronterend indien nodig. Een coach in de buurt van Wijchen? Adelante is het antwoord.

De coachingsmogelijkheden

Als coach in de buurt van Wijchen, bied ik trajecten en losse modules aan. Elk traject start met een geheel vrijblijvende kennismaking. Hierin bespreken we jouw vra(a)g(en) en vertel ik meer over het traject. Een volledig traject bestaat gemiddeld uit 8 sessies van gemiddeld 1,5 uur en een verkort traject uit zo’n 4 sessies. Voor een verkort traject kun je kiezen als je een loopbaanvraag of een veranderwens hebt, maar ook als je je competenties en drijfveren wilt onderzoeken of jezelf beter wilt leren kennen en begrijpen. Na het traject kun je zelf aan de slag met deze inzichten. Bij het volledige traject doen we dit samen.

Een drijfverenonderzoek maakt deel uit van elk traject.  Zoals de naam al doet vermoeden, krijg je hiermee meer inzicht in je drijfveren. Jouw drijfveren zeggen iets over je motivatie, behoeften, voorkeuren en waarden.

ACT coaching

ACT (spreek uit als ECT) is een vrij nieuwe vorm van cognitieve gedragstherapie, waarmee goede resultaten worden bereikt. ACT staat voor Acceptance & Commitment Therapy. De methode wordt dan ook steeds vaker toegepast en helpt je om te gaan met negatieve gedachten en emoties. Hierdoor ontstaat er meer ruimte in je hoofd en kan je de focus leggen op dingen die écht belangrijk voor je zijn. Het maakt de weg vrij om doelen te bereiken waarvan je niet dacht dat het mogelijk was.

 

Werkwijze coach Wijchen

Wanneer je besluit dat ik jouw coach in de buurt van Wijchen word, gaan we samen aan de slag om jouw doel(en) te bereiken. Bij de werkwijze die ik hanteer doorlopen we drie fases:

  1. In de eerste fase van het traject ga je nadenken over (levens)vragen. Zo krijg je meer inzicht in wie je bent en wat je drijft, maar ook in wat je belemmert.
  2. Met deze inzichten ontdek je waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Je bepaalt de stappen die je moet nemen om steeds verder naar jouw doel te komen.
  3. En dan? Actie! Het stappenplan dat je hebt opgesteld, ga je uitvoeren, zodat je uiteindelijk je doel bereikt.

Contact coach Wijchen

Als je erover nadenkt om mij te benaderen als (loopbaan)coach in Wijchen, kun je gerust contact opnemen voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en je te helpen in beweging te komen, waardoor je verder komt. Misschien wel verder dan je nu voor mogelijk houdt. Kijk ook eens bij de reviews die anderen over mij schreven. Mocht blijken dat ik niet de aangewezen persoon ben om jou te helpen, dan doe ik mijn best om je naar een andere coach in Wijchen of omgeving te verwijzen.