Coach Nijmegen

Ben je op zoek naar een (loopbaan)coach in Nijmegen of omgeving, omdat je het gevoel hebt dat je vastloopt? Bij Adelante Coaching kom je weer vooruit. Ik ben Hanita Rietrae en ik help je graag nieuwe inzichten te verwerven, waardoor je je doelen kunt bereiken. Je kan erop rekenen dat ik je coach met oprechte aandacht en zonder oordeel. Ik stel de juiste vragen en ben confronterend als nodig is. Maar: altijd met een vleugje humor.

Coach Nijmegen, voor wie is het?

Adelante is er voor iedereen. Hoe jouw coachtraject eruitziet, bepalen we samen. De vraag waarmee je bij mij, als coach in de regio Nijmegen aanklopt, kan betrekking hebben op de volgende thema’s:

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Onrust en/of stress
  • Blokkades
  • Emoties
  • Vermijding
  • Balans
  • Identiteit
  • Communiceren
  • Bang door de mand te vallen

Uiteraard kan je vraag ook betrekking hebben op meerdere van bovengenoemde thema’s. Elk traject is maatwerk, omdat elke persoon en elke vraag uniek zijn. Samen met jou kijk ik naar wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken.

Trajecten bij coach Nijmegen

Als coach in de regio Nijmegen, bied ik zowel trajecten als losse modules aan. Voorafgaand aan het traject plannen we een vrijblijvende kennismaking, waarin we jouw vra(a)g(en) bespreken en ik meer vertel over het traject. Een volledig traject bestaat uit 8 sessies van gemiddeld 1,5 uur en bij een verkort traject zijn dat er 4. Een verkort traject is geschikt als je een loopbaanvraag of veranderwens hebt, maar ook als je je competenties en drijfveren wilt onderzoeken of jezelf beter wilt leren kennen en begrijpen. Na het traject kun je zelf aan de slag met deze inzichten. Bij het volledige traject doe je dit met mijn ondersteuning.

 

Losse modules

Een drijfverenonderzoek maakt deel uit van elk traject, maar is ook beschikbaar als losse module. Zoals de naam al zegt, krijg je hiermee meer inzicht in je drijfveren. Je vergroot je zelfkennis en het helpt je bij het maken van keuzes en het bepalen van doelen.

Ook The Work van Byron Katie is een losse module. Met deze methode kun je de basis van je onrust aanpakken. The Work is een werkvorm die je in staat stelt je stressvolle gedachten te onderzoeken. Het helpt je uit je hoofd en in je hart te komen. Als je een van de losse modules hebt gevolgd, kun je altijd besluiten om over te stappen naar een coachtraject.

ACT coaching

ACT (spreek uit als ECT) is vrij nieuw. Het werd aan het eind van de 20e eeuw ontwikkeld door een Amerikaanse psycholoog, genaamd Steven C. Hayes. Met deze wetenschappelijk onderbouwde vorm van gedragstherapie worden hele goed resultaten bereikt. Steeds meer coaches werken ermee. Ook ik, coach in de regio Nijmegen, heb de opleiding ACT Coach & Trainer gevolgd. ACT helpt je om te gaan met negatieve gedachten en emoties. Zo krijg je meer ruimte in je hoofd en kun je je beter focussen op belangrijke zaken. Dit maakt dat je veel beter in staat bent om je doelen te bereiken.

Contact coach Nijmegen

Ben je benieuwd of ik geschikt voor jou ben (loopbaan)coach in Nijmegen? Voel je vrij om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Ik help je graag om weer vooruit te komen. Als blijkt dat ik niet de juiste persoon ben om jou te coachen, zal ik mijn best doen om je te verwijzen naar een andere coach in de regio Nijmegen.