Voel je welkom bij Adelante, coach in Beuningen

Heb je vaak het gevoel dat je vastzit of de controle kwijt bent en zoek je daarom een (loopbaan)coach in Beuningen of omgeving? Voel je welkom bij Adelante Coaching. Mijn naam is Hanita Rietrae en ik help je graag vooruit. Ik ben er voor iedereen met hulpvragen op het gebied van bewustzijn, veranderprocessen, verlies, stress, perfectionisme, competenties, drijfveren en keuzes. Waar je vraag ook betrekking op heeft, de reis naar jouw doel gaan we samen aan. Een coach in Beuningen? Kies voor Adelante.

Hoe werkt coaching bij Adelante?

Kies je voor mij als (loopbaan)coach in Beuningen, dan kun je rekenen op maatwerk. Elk traject start met een geheel vrijblijvende kennismaking. Hierin bespreken we jouw vraag of vragen licht ik het traject verder toe. Gemiddeld bestaat het volledige traject uit 8 sessies van 1,5 uur. Heb je een kortere vraag, bijvoorbeeld over je competenties? Dan kun je ook een verkort traject van zo’n 4 sessies volgen.

Vast onderdeel van elk traject is het drijfverenonderzoek, ook wel Balans Kleurentest genoemd. De resultaten hiervan bieden je meer inzicht in jouw drijfveren. Dit zegt iets over je motivatie, behoeften, voorkeuren en waarden.

Losse coachingsmodules

Het drijfverenonderzoek kun je ook als losse module afnemen. De andere losse module die ik aanbied, is The Work van Byron Katie. Dit is een methode waarmee je de basis van je onrust kan aanpakken, een laagdrempelige vorm van zelfonderzoek. Het is geschikt voor iedereen en bestaat uit 4 vragen plus een paar opmerkingen, waar je jouw stressvolle gedachten kan onderzoeken. Het helpt je uit je hoofd te komen.

 

ACT coaching

Als coach in Beuningen kan ik jeook helpen met ACT coaching. Dit staat voor Acceptance & Commitment Therapy. Met deze vrij nieuwe vorm van coaching worden goede resultaten bereikt. De methode wordt dan ook steeds vaker toegepast. Het helpt je om te gaan met negatieve gedachten en emoties, waardoor je meer ruimte krijgt in je hoofd en je kan focussen op wat écht belangrijk voor je is. Je bereikt doelen waarvan je niet had gedacht dat het je ooit zou lukken.

Systemisch coachen

Merk je dat je al tijdenlang steeds tegen dezelfde dingen aanloopt? Lukt het bijvoorbeeld maar niet om je grenzen op tijd aan te geven? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met onbewuste patronen. Systemisch coachen kan hiervoor de oplossing bieden. Bij systemisch coachen kijken we naar jou als onderdeel van een groep (systeem). Samen kijken we naar je huidige systeem, het systeem van het gezin waarin je bent opgegroeid en het systeem van de generatie voor jou. De reden hiervoor is dat gedrag en patronen vaak van generatie op generatie worden meegenomen. Door deze onbewuste zaken aan het licht te brengen krijg je de ruimte voor de verandering die je wilt doormaken.

Contact over coach Beuningen

Overweeg je om mijn in te schakelen als jouw (loopbaan)coach in Beuningen? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. Ik verheug me erop je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan, zodat jij weer vooruit kan. Mocht het blijken dat ik niet de juist persoon ben om jou te helpen, dan doe ik mijn best om je te verwijzen naar een andere coach in Beuningen of omgeving.