De oplossing bij weinig zelfvertrouwen

Weinig zelfvertrouwen is iets waar heel veel mensen mee kampen. Raar is het dus zeker niet. Vervelend kan het wél zijn. Het kan je flink belemmeren in je dagelijks leven. Je durft het bijvoorbeeld maar niet aan om lid te worden van die leuke netwerkclub of voor jezelf op te komen door bijvoorbeeld het gesprek met je baas aan te gaan voor een loonsverhoging. Zonde! Coaching kan je helpen om je zelfvertrouwen een flinke boost te geven. Met mijn praktijk, Adelante Coaching, help ik je graag vooruit in het leven door je nieuwe inzichten te geven.

Waarom coaching bij weinig zelfvertrouwen?

Coaching helpt je om jezelf beter te leren kennen. Hoe veel of weinig zelfvertrouwen heb je? Vind je jezelf wel goed genoeg? En hoe groot is je zelfbewustzijn eigenlijk? Weet je bijvoorbeeld van jezelf wat jouw aandeel is in bepaalde situaties? Heb je er moeite mee om jouw visie of mening te geven? Klap je dicht in gezelschap van mensen die heel goed weten wat ze willen? Vlucht je voor moeilijke situaties of ga je juist de aanval in en wil je hiermee stoppen? Of kies je juist de aanval door jezelf groter neer te zetten dan je diep van binnen voelt?

Na mijn coaching heb je geleerd dat je wel degelijk invloed hebt. Je hebt geleerd dat je door inzicht en met kleine aanpassingen een groot verschil kunt maken. Je hebt geleerd meer te vertrouwen op jezelf. Ik heb voldoende tools waarmee ik je kan helpen. De kunst is om het onderliggende patroon te herkennen en vanuit je eigen talenten en mogelijkheden de uitdaging aan te gaan dit om te buigen, zodat jij op je krachtigst in je leven staat.

Aanbod coaching

Coaching is maatwerk. Elk traject is dan ook uniek. Ik stem het geheel af op jouw hulpvraag. Als je weinig zelfvertrouwen hebt, kan daar veel aan ten grondslag liggen. We starten je traject dan ook met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je er een goed gevoel bij en besluit je een traject bij mij te volgen? Dan ga je in ieder geval aan de slag met het drijfverenonderzoek. De resultaten van dit onderzoek leren je veel over wie je bent, wat belangrijk voor je is en wat je mogelijkheden zijn. Ze spelen dan ook een grote rol in de rest van het proces.

Het drijfverenonderzoek is ook beschikbaar als losse module. De test maak je zelf online en de resultaten bespreken we in een gesprek. De andere losse module die ik aanbied is The Work van Byron Katie. Dit is een werkvorm die je in staat stelt je stressvolle gedachten te onderzoeken. Het helpt je uit je hoofd te komen en los te komen van oude gedachtepatronen die je zelfvertrouwen blijven aantasten. Als je een van de losse modules hebt gevolgd, kun je altijd overstappen naar een coachtraject.

 

Gratis terugvalpreventie

Heb je een volledig coachtraject afgerond en voelt het na een tijdje weer alsof je te weinig zelfvertrouwen hebt? Voor dit soort situaties heb ik de gratis terugvalpreventie in het leven geroepen. Het is namelijk helemaal niet gek dat je na verloop van tijd de neiging hebt terug te vallen in oude gewoontes. Zo zit de mens nu eenmaal in elkaar. Als dit gebeurt, kan je bij mij aan de bel trekken. Dan plannen we tijdens een telefonische intake een gesprek dat 1 tot 1,5 zal duren. Hiermee kan ik jou weer op weg helpen en hoef je hopelijk nooit meer te zeggen dat je weinig zelfvertrouwen hebt.

Weinig zelfvertrouwen

Contact met mij opnemen

Baal je ervan dat je zo weinig zelfvertrouwen hebt en wil je eindelijk worden wie je echt bent? Weet dan dat elke reis begint met de eerste stap. Neem gerust vrijblijvend contact met me op. Dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je andere vragen? Ook dan hoor ik graag van je.