Adelante voor persoonlijke coaching in Nijmegen

Zoek je een adres voor persoonlijke coaching in Nijmegen of omgeving? Bij Adelante Coaching kom je verder. Je krijgt de kracht en het inzicht dat je nodig hebt om vooruit te komen in het leven. Je kan mij inschakelen voor persoonlijke coaching in de regio Nijmegen als je vraag betrekking heeft op onder andere stress, onrust, identiteit, persoonlijke ontwikkeling en balans. De inhoud van je traject is maatwerk. We stemmen dit af op basis van jouw vraag en doel.

Over Adelante

Mijn naam is Hanita Rietrae, jouw persoonlijke coach in de regio Nijmegen. Dat ik coach ben geworden is voor mij vanzelfsprekend. Hierdoor ben ik geworden wie ik ben. Ik hoop dat jij dat met mijn coaching ook kan bereiken. Je kan bij mij rekenen op oprechte aandacht en de nodige humor. Wanneer nodig kan ik ook confronterend zijn. Dit helpt jou om tot nieuwe inzichten te komen. Als ik zie dat jij je doelen bereikt wordt niet alleen jij, maar ook ik daar heel gelukkig van.

Trajecten en losse modules

Voor persoonlijke coaching bij mij in de regio Nijmegen kun je kiezen uit een traject of het volgen van een losse module. Ook is het mogelijk om na het volgen van een losse module over te stappen naar een traject.

Als je een volledig coachtraject hebt gevolgd kun je tot 1 jaar na het afronden daarvan gebruikmaken van de gratis terugvalpreventie. Ik vind het namelijk belangrijk dat jij je doelen na het behalen ook behoudt. Dat is namelijk niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt.

Als je na een tijdje merkt dat je terugvalt in je oude gedrag kan je contact met mij opnemen, zodat ik je weer op weg kan helpen. De terugvalpreventie bestaat uit een telefonische intake, een gesprek van 1 tot 1,5 uur en eventueel opdrachten voor thuis.

 

Werkwijze bij persoonlijke coaching Nijmegen

Als je bij mij een volledig coachtraject volgt op gebied van persoonlijke coaching in Nijmegen, doorlopen we 3 fases:

  1. Wie ben ik?
    Tijdens deze eerste fase denk je na over (levens)vragen. Dit geeft je inzicht in bijvoorbeeld je drijfveren en belemmeringen.
  1. Wat wil ik en wat kan ik?
    In de tweede fase is het tijd om de stappen te bepalen die je gaat zetten om je doel te bereiken.
  1. Wat doe ik?
    En nu actie! Je stappenplan moet in de praktijk gebracht worden, zodat je aan het eind van het traject vol trots kan zeggen dat je je doel hebt bereikt. Deze fase maakt alleen deel uit van het volledige coachtraject. Bij een verkort traject ga je na het afronden zonder mijn begeleiding aan de slag met het uitvoeren van je stappenplan.

Vrijblijvend kennismaken

Het lijkt misschien eng om de eerste stap te zetten, maar dat valt echt mee. Elke reis begint met de eerste stap. Als je die eenmaal hebt gezet, is het een kwestie van steeds de ene voet voor de andere te zetten. Zo kom je met elke stap steeds dichter bij je doel. Wil je vrijblijvend kennis met me maken om te kijken wat ik voor je kan doen op het gebied van persoonlijke coaching in de regio Nijmegen? Neem dan vooral contact met me op. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en de reis naar je doel samen aan te gaan.