Personal coach persoonlijke ontwikkeling

Je weet dat je tot meer in staat bent dan je nu doet, maar het komt er niet uit. Ben je daarom op zoek naar een personal coach die je helpt bij je persoonlijke ontwikkeling? Bij Adelante kom je verder. Coaching geeft je de kracht en het inzicht om met hernieuwde energie vooruit te komen. Zo kun je oplossingsgericht en positief werken aan jouw groeiproces. Adelante is er voor iedereen. Ik help je als personal coach graag om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

De trajecten en modules

Als je graag wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling kun je bij mij terecht als personal coach. Ik bied zowel coachtrajecten als losse modules aan. Als je ervoor kiest om een traject te volgen, vindt er eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. We leren elkaar kennen, bespreken jouw vragen enig vertel je meer over het traject. Je kan kiezen voor een volledig of een verkort traject. Een volledig traject bestaat uit 8 sessies van gemiddeld anderhalf uur en het verkorte traject uit 4 sessies. Het verkorte traject is geschikt als je een loopbaanvraag of een veranderwens hebt, als je je competenties en drijfveren wilt onderzoeken of jezelf beter wilt leren kennen en begrijpen. Na dit traject ga je zelf aan de slag met de kennis en inzichten die je hebt opgedaan. Wil je dit liever samen doen, dan raad ik je aan om voor het volledige traject te kiezen.

Wil je niet gelijk starten met een traject, dan kun je ook kiezen voor losse modules. Zo kun je bij mij terecht voor een drijfverenonderzoek of The Work van Byron Katie. Het drijfverenonderzoek geeft je inzicht in je drijfveren en helpt je bij het maken van keuzes, het bepalen van doelen en het vergroten van je zelfkennis. The Work is een laagdrempelige vorm van zelfonderzoek waarmee je de onrust die je ervaart kan aanpakken.

Werkwijze personal coach persoonlijke ontwikkeling

Ik neem je graag mee in mijn werkwijze. Voordat we aan de slag gaan, plannen we eerst een kennismakingsgesprek in. Het is namelijk belangrijk dat we een klik hebben en dat je je thuis voelt bij mij. Als je na het gesprek een goed gevoel hebt bij mij en besluit om een traject te volgen, zal ik deze op maat samenstellen. Elke vraag en elke persoon is namelijk uniek. Als personal coach kijk ik samen met jou hoe we kunnen werken aan je persoonlijke ontwikkeling. We beslissen dan of we voor een traject of losse modules gaan. Na het volgen van een module kun je altijd nog overstappen naar een traject.

Contact

Ben je er klaar voor om samen met mij als personal coach te werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Neem dan gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. Dit is geheel vrijblijvend. Blijkt het dat ik niet de juiste persoon ben om jou te begeleiden? Dan zal ik je doorverwijzen naar een personal coach die beter past bij jou en je persoonlijke ontwikkeling.