Life coach Oss

Heb je het gevoel dat je de regie over je leven kwijt bent, en ben je daarom op zoek naar een life coach in Oss of omgeving? Mijn naam is Hanita Rietrae en ik heet je graag welkom bij Adelante Coaching. Ik help je graag om inzicht en nieuwe kracht te krijgen om de touwtjes in handen te nemen en vooruit te komen in je leven. Je bent welkom met hulpvragen op het gebied van bewustzijn, veranderprocessen, verlies, stress, perfectionisme, competenties, drijfveren en keuzes. Wat je vraag ook is, ik coach je met oprechte aandacht, zonder oordeel en met een vleugje humor. Ik stel daarbij de juiste vragen en ben confronterend indien nodig. Samen gaan we aan de slag om jouw doel(en) te bereiken. Elk coachtraject is uniek en erop gericht om jou je doelen te laten bereiken. Een life coach in de buurt van Oss? Bij Adelante zit je goed.

Aanbod life coach Oss

Een coachtraject is maatwerk. Als life coach in de omgeving van Oss, bied ik zowel coachtrajecten als losse modules aan. Vooraf is er altijd een vrijblijvende kennismaking. Daarna bespreken we welke vraag of vragen je hebt en licht ik het traject verder toe. Je kunt kiezen uit een volledig traject van 8 sessies of een verkort traject van 4 sessies. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Voor een verkort traject kun je kiezen als je een loopbaanvraag of een veranderwens hebt, maar ook als je je competenties en drijfveren wilt onderzoeken of jezelf beter wilt leren kennen en begrijpen. Na het traject kun je zelf aan de slag met deze inzichten. Bij het volledige traject doen we dit samen. Als je het traject hebt afgerond, kun je binnen 12 maanden gratis gebruik maken van de terugvalpreventie die ik aanbied. Het is namelijk niet raar als je na verloop van tijd soms weer in oude patronen vervalt. Mocht dit gebeuren, dan help ik je graag weer op weg.

De losse modules die ik aanbied zijn het drijfverenonderzoek en The Work van Byron Katie. Het drijfverenonderzoek maakt ook standaard deel uit van alle coachtrajecten en biedt je inzicht in jouw drijfveren, waarmee je je zelfkennis vergroot. The Work is een laagdrempelige vorm van zelfonderzoek die je in staat stelt de je stressvolle gedachten te onderzoeken. Na een losse module kun je altijd overstappen naar een coachtraject.

Werkwijze life coach Oss

Als je mij inschakelt als life coach in de buurt van Oss, gaan we samen aan de slag om jouw doel(en) te bereiken. We doorlopen dan samen 3 fases. In de eerste fase denk je na over (levens)vragen, waardoor je meer inzicht krijgt in wie je bent en wat je drijft, maar ook eventuele belemmeringen. Hierdoor wordt het steeds zichtbaarder waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen. In de tweede fase bepaal je dan ook de stappen die je gaat nemen om je doel te bereiken. Hierna is het tijd om de stappen uit te voeren, waardoor je steeds dichter bij je doelen komt en ze uiteindelijk behaalt

Maak vrijblijvend kennis met mij

Ben je er klaar voor om de drempel over te stappen en met jezelf aan de slag te gaan? En wil je erachter komen of ik voor jou de juiste life coach in de omgeving van Oss ben? Neem dan gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. Dit is geheel vrijblijvend.