Life coach Oosterhout

Heb je het gevoel dat je vastloopt of de regie over je leven kwijt bent? Coaching kan je helpen om de touwtjes weer in handen te nemen. Ben je op zoek naar een life coach in Oosterhout of omgeving? Dan heet ik je graag welkom bij Adelante Coaching. Mijn naam is Hanita Rietrae en ik ben er om jou vooruit te helpen. Wat je vraag ook is, ik coach je met oprechte aandacht, zonder oordeel en met een vleugje humor.

Trajecten en losse modules

Elk coachtraject is uniek en erop gericht om je doelen te laten bereiken. Als life coach in de omgeving van Oosterhout, bied ik zowel coachtrajecten als losse modules aan. Als je kiest voor een traject, start deze altijd met een vrijblijvende kennismaking. We bespreken dan jouw vragen en ik licht het traject verder toe. Je kunt kiezen uit een volledig traject van 8 sessies of een verkort traject van 4 sessies. Een sessie duurt gemiddeld anderhalf uur. Een verkort traject wordt vaak gekozen bij een loopbaanvraag of een verander wens, maar ook als je je competenties en drijfveren wilt onderzoeken of jezelf beter wilt leren kennen en begrijpen raad ik je dit traject aan. Na het traject kun je zelf aan de slag met de inzichten die je hebt opgedaan. Bij het volledige traject doen we deze stap samen. Als je het traject afrondt, kun je binnen 12 maanden gratis gebruik maken van de terugvalpreventie. Het kan namelijk gebeuren dat je na verloop van tijd weer in oude patronen valt. Dit komt geregeld voor en is helemaal niet erg. Als dit gebeurt help ik je graag weer op weg.

De losse modules die ik aanbied als life coach in Oosterhout en omgeving, zijn het drijfverenonderzoek en The Work van Byron Katie. Het drijfverenonderzoek is ook onderdeel van alle trajecten en geeft je inzicht in jouw drijfveren. The Work is een laagdrempelige vorm van zelfonderzoek die je in staat stelt om de onrust die je voelt aan te pakken. Na elke losse module kun je overstappen naar een coachtraject.

Mijn werkwijze als life coach in Oosterhout

Heb je een goed gevoel bij mij als life coach in Oosterhout of omgeving en wil je graag samen de reis naar jouw doelen aangaan? Dan doorlopen we samen drie fases. Tijdens de eerste fase denk je na over verschillende (levens)vragen. Hierdoor krijg je meer inzicht in wie je bent en wat je drijft, maar ook in eventuele belemmeringen. Zo wordt het steeds duidelijker waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen. In de tweede fase bepaal je welke stappen je gaat nemen om je doel te bereiken. Als deze duidelijk zijn, ga je aan de slag om deze stappen uit te voeren. Zo kom je steeds dichter bij je doelen waardoor je ze uiteindelijk ook behaalt.

Maak vrijblijvend kennis met mij

Wil je ontdekken of ik de juiste life coach ben in de omgeving van Oosterhout? Neem dan gerust contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit is geheel vrijblijvend. Heb je er toch niet zo’n goed gevoel over? Dan doe ik mijn best om je door te verwijzen naar een andere life coach in de regio Oosterhout die past bij jouw vraag.