Jouw life coach in de buurt van Nijmegen

Er zijn ontelbaar veel redenen te bedenken om een coach te benaderen. Bijvoorbeeld als je vastloopt of jezelf even kwijt bent geraakt. Als je op zoek bent naar een life coach in de regio Nijmegen, dan ben je bij Adelante Coaching aan het juiste adres. Mijn naam is Hanita Rietrae en ik zet mijn kennis en ervaring graag in om jou vooruit te helpen. Je bent welkom met hulpvragen op het gebied van bewustzijn, veranderprocessen, verlies, stress, perfectionisme, competenties, drijfveren en keuzes. Elk coachtraject is uniek en erop gericht om je de doelen die je voor jezelf bepaalt, te laten bereiken.

Trajecten en losse modules

Je kunt bij mij als life coach in de buurt van Nijmegen een coachtraject volgen, maar ook losse modules. Aan een traject gaat altijd een vrijblijvende kennismaking vooraf. We bespreken welke vraag of vragen je hebt en ik vertel meer over het traject. Een volledig traject bestaat gemiddeld uit 8 sessies en een verkort traject uit zo’n 4 sessies van 1,5 uur. Voor een verkort traject kun je kiezen als je een loopbaanvraag of een veranderwens hebt, maar ook als je je competenties en drijfveren wilt onderzoeken. Na het traject kun je zelf aan de slag met deze inzichten. Bij het volledige traject doen we dit samen.

De losse modules die ik aanbied zijn het drijfverenonderzoek en The Work van Byron Katie. Het drijfverenonderzoek is ook onderdeel van alle coachtrajecten en biedt je inzicht in jouw drijfveren, waarmee je je zelfkennis vergroot. The Work is een laagdrempelige vorm van zelfonderzoek die je in staat stelt onrust die je voelt aan te pakken. Na een losse module kun je overstappen naar een coachtraject.

Mijn werkwijze

Ben ik de life coach in de regio Nijmegen waarmee je de reis naar jouw doelen aangaat? Dan doorlopen we samen 3 fases. In de eerste fase denk je na over (levens)vragen. Dit geeft je meer inzicht in wie je bent en wat je drijft, maar ook in eventuele belemmeringen. Het wordt steeds zichtbaarder waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen. In de tweede fase bepaal je dan ook welke stappen je gaat nemen om je doel te bereiken. Dan is het tijd om de stappen uit te voeren, waardoor je steeds dichter bij je doelen komt en ze uiteindelijk behaalt.

Vind de juiste life coach in Nijmegen

Het is van groot belang dat je de juiste coach vindt. Ga dan ook niet over een nacht ijs bij het vinden van een life coach in de regio Nijmegen (of ergens anders). Coach is helaas geen beschermd beroep. Verzeker je er daarom van dat degene die je op het oog hebt, goed is opgeleid. Zelf ben ik NOBCO gecertificeerd. Een ander belangrijk aspect is de klik die wij met elkaar moeten hebben. Je moet mij kunnen vertrouwen en je thuis voelen. Of dit het geval is, kunnen we samen ontdekken in een kennismakingsgesprek.

Maak vrijblijvend kennis

Wil je wetenof ik voor jou de juiste life coach in de omgeving van Nijmegen ben? Neem dan gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. Dit is geheel vrijblijvend. Blijk ik niet de aangewezen persoon? Dan doe ik mijn best om je door te verwijzen naar een andere life coach in de regio Nijmegen die past bij jouw vraag.