Life coach Arnhem

Zoek je een life coach in Arnhem of omgeving, omdat je het gevoel hebt dat je de regie over je leven kwijt bent? Coaching geeft je inzicht en nieuwe kracht om de touwtjes weer in handen te nemen en vooruit te komen. Ik heet je graag welkom bij Adelante Coaching. Wat je vraag ook is, ik coach je met oprechte aandacht, zonder oordeel en met een vleugje humor. Ik stel de juiste vragen en ben confronterend indien nodig. Samen gaan we de reis naar jouw doelen aan. Een life coach in de buurt Arnhem? Bij Adelante zit je goed.

Aanbod life coach Arnhem

Als life coach in de omgeving van Arnhem, bied ik zowel coachtrajecten als losse modules aan. Een traject start altijd met een vrijblijvende kennismaking. We gaan in op jouw vra(a)g(en) en ik licht het traject verder toe. Je kunt kiezen uit een volledig traject van 8 sessies of een verkort traject van 4 sessies. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Voor een verkort traject kun je kiezen als je een loopbaanvraag of een veranderwens hebt, maar ook als je je competenties en drijfveren wilt onderzoeken of jezelf beter wilt leren kennen en begrijpen. Na het traject kun je zelf aan de slag met deze inzichten. Bij het volledige traject doen we dit samen. Voltooi je een volledig traject? Dan kun je binnen 12 maanden gratis gebruik maken van terugvalpreventie, zodat je je behaalde doelen kunt behouden.

De losse modules die je bij mij kan afnemen, zijn het drijfverenonderzoek en The Work van Byron Katie. Het drijfverenonderzoek maakt ook standaard deel uit van alle coachtrajecten en bied je inzicht in jouw drijfveren, waarmee je je zelfkennis vergroot. The Work is een laagdrempelige vorm van zelfonderzoek waarmee je onrust die je ervaart kan aanpakken. Na een losse module kun je overstappen naar een coachtraject.

Even voorstellen

Mijn naam is Hanita Rietrae. Woonachtig in Beuningen, maar met Limburgse roots. Voor mij was het vanzelfsprekend dat ik coach zou worden. Dit heeft mij gemaakt tot wie ik ben. En dat gun ik iedereen. Adelante betekent onder andere ‘kom binnen’, ‘ga je gang’, ‘vooruit’ en ‘verder’. Het staat symbool voor wie ik ben en voor mijn stijl van werken: gastvrij en oplossingsgericht. Met mijn begeleiding leer je jezelf beter kennen, kom je in beweging en kom je verder. Bereik je je doel(en)? Dat geeft jou, maar ook mij een flinke energieboost.

Werkwijze coach Arnhem

Word ik jouw life coach in de buurt van Arnhem? Dan gaan we samen aan de slag om jouw doel(en) te bereiken. Daarbij doorlopen we drie fases. Je start met nadenken over (levens)vragen, waardoor je meer inzicht krijgt in wie je bent en wat je drijft, maar ook in de dingen die je in de weg staan. Hierdoor wordt zichtbaar waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen. In de tweede fase bepaal je dan ook de stappen die je gaat nemen om je doel te bereiken. Als er eenmaal een solide plan ligt, is het tijd voor actie en breng je het ten uitvoer. Het resultaat? Jouw doel is bereikt!

Maak vrijblijvend kennis met mij

Een geschikte life coach vinden in Arnhem of waar dan ook, is niet gemakkelijk. Het aanbod is groot en niet iedereen is gecertificeerd. Zelf werk ik volgens de ethische gedragscode van de NOBCO. Wil je weten of ik de juiste coach voor jou ben? Neem dan gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. Dit is geheel vrijblijvend.