Hulp bij zelfvertrouwen

Veel mensen hebben hulp nodig bij het krijgen van zelfvertrouwen. Het is dus niet raar als je je onzeker voelt. Onzekerheid kan je flink belemmeren in je dagelijks leven. Daarom bied ik je graag mijn hulp aan bij het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen. Durf je het bijvoorbeeld niet aan om wat te zeggen in een groot gezelschap of vind je het lastig om je mening te geven of je eigen keuzes te maken? En ga je daardoor bepaalde situaties uit de weg? Dan kan ik je helpen om je zelfvertrouwen een boost te geven. Vanuit mijn praktijk Adelante Coaching, help ik je graag vooruit in het leven door je nieuwe inzichten te geven die bijdragen aan de hulp bij zelfvertrouwen.

Waarom hulp bij zelfvertrouwen?

Coaching helpt je om jezelf beter te leren kennen. Zo ook als je het gevoel hebt hulp nodig te hebben bij het krijgen van zelfvertrouwen. Onzekerheid komt vaak voor. Gedachten als: ‘Vind ik mezelf wel goed genoeg?’ zijn dan ook veelvoorkomend. Als je mijn hulp inschakelt voor het ontwikkelen van zelfvertrouwen, kijken we eerst naar hoe veel of hoe weinig zelfvertrouwen je hebt. Hoe groot is je zelfbewustzijn eigenlijk? Weet je bijvoorbeeld van jezelf hoe je reageert in bepaalde situaties? Heb je er moeite mee om jouw visie of mening te geven? Na een coachingtraject bij mij heb je geleerd dat je hier invloed op hebt. Je hebt geleerd dat je met kleine aanpassingen een groot verschil kunt maken en dat je kunt vertrouwen op jezelf. Ik help je graag om het onderliggende patroon te herkennen, zodat jij dit kan ombuigen en daardoor op je krachtigst in je leven staat.

Aanbod coaching

Coaching is maatwerk. Elk traject is dan ook uniek. Als je hulp nodig hebt bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, kan daar veel aan ten grondslag liggen. Voorafgaand aan het traject plannen we daarom een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je het gevoel dat ik je kan helpen? Dan starten we met het drijfverenonderzoek. De resultaten van dit onderzoek leren je veel over wie je bent, wat belangrijk voor je is en wat je mogelijkheden zijn. Ze spelen dan ook een belangrijke rol in de rest van het traject.

Het drijfverenonderzoek is ook beschikbaar als losse module. De test maak je dan zelf online en de resultaten bespreken we in een gesprek. De andere losse module die ik aanbied, is The Work van Byron Katie. Dit is een methode om de basis van je onrust aan de pakken en stressvolle gedachten te onderzoeken. Het helpt je uit je hoofd te komen en los te komen van oude gedachtepatronen die je zelfvertrouwen blijven aantasten. Als je een van de losse modules hebt gevolgd, kun je altijd overstappen naar een coachtraject.

 

Contact opnemen

Voel je je onzeker en heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen? Neem dan gerust contact met me op. Dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Heb je andere vragen? Laat het me weten. Neem ook eens een kijkje bij de ervaringen van anderen die ik heb gecoacht.