De coach voor jouw zelfvertrouwen

Baal je ervan dat je zo weinig zelfvertrouwen hebt? Weet dan dat je hierin absoluut niet de enige bent. Er zijn heel mensen die het bijvoorbeeld moeilijk vinden om een gesprek aan te knopen met een onbekende of die van slag zijn als ze kritiek krijgen. Een coach kan je helpen je zelfvertrouwen flink te vergroten, zodat je niets meer uit de weg gaat. Bij Adelante Coaching ben je hiervoor aan het juiste adres. Doordat ik als coach met jou en je zelfvertrouwen aan de slag ga, kun je straks met een heleboel nieuwe inzichten zelfbewuster weer de hele wereld aan!

Waarom een coach voor zelfvertrouwen?

Coaching helpt je om jezelf beter te leren kennen. Nadat je door mij gecoacht bent durf je meer te vertrouwen op jezelf en weet je dat er soms maar kleine aanpassingen nodig zijn om een groot verschil te kunnen maken. Als coach heb ik veel ervaring en tools waarmee ik je kan helpen je zelfvertrouwen te vergroten. De kunst is om het onderliggende patroon te herkennen en vervolgens de uitdaging aan te gaan dit om te buigen vanuit je eigen talenten en mogelijkheden. Zo sta jij straks krachtiger dan ooit in je leven.

Mijn aanbod

Als je bij mij een coachtraject gaat volgen, gaat daar een kennismakingsgesprek aan vooraf. Het is namelijk belangrijk dat we een klik hebben en dat je je thuis voelt bij mij. Wanneer je een goed gevoel overhoudt aan het gesprek en besluit een traject bij mij te volgen, dan zal dit maatwerk zijn. Jij bent namelijk uniek, net als je hulpvraag.

Als coach kijk ik samen met jou hoe we je zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen en wat daarvoor nodig is. Je kunt bij mij overigens niet alleen terecht voor een coachtraject, maar ook voor het volgen van losse modules. Na het volgen van een losse module kun je altijd nog besluiten over te stappen naar een traject.

 

Gratis terugvalpreventie

Bij een volledig coachtraject is gratis terugvalpreventie inbegrepen. Hier kun je tot een jaar na het afronden van het traject gebruik van maken. Ik heb dit in het leven geroepen omdat het lang niet altijd vanzelfsprekend is dat je je behaalde doel behoudt.

Daar hoef je je zeker niet voor te schamen, zo steekt de mens nu eenmaal in elkaar. Het is juist goed als je opmerkt dat je zelfvertrouwen weer daalt en je er met mij als je coach iets aan wilt doen. Je staat er dan niet alleen voor, want we gaan dit samen doen. Na een korte telefonische intake plannen we een afspraak die 1 tot 1,5 zal duren. Samen kijken we hoe jij weer op het juiste spoor kunt komen.

Vrijblijvend kennismaken

Voel je welkom bij Adelante. Aarzel niet om de eerste stap te zetten en contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bekijk ook eens de ervaringen van anderen. Een coach inschakelen voelt misschien als een drempel, maar alles begint met de eerste stap. Van daaruit is het een kwestie van voorzichtig de ene voet voor de andere plaatsen. Na een tijdje kijk je om en zie je wat voor weg je al af hebt gelegd. Het geeft jouzelf, maar ook mij als coach ontzettend veel energie als ik zie dat jij straks blaakt van het zelfvertrouwen.