Coach Uden

Iedereen ervaart wel eens het gevoel de controle kwijt te zijn. Ervaar jij op dit moment soortgelijke gevoelens en ben je daarom op zoek naar een coach in Uden of omgeving? Voel je welkom bij Adelante Coaching. Mijn naam is Hanita Rietrae en ik help je graag met het bereiken van je doelen. Met de nieuwe inzichten die je opdoet, wordt het ineens een stuk eenvoudiger om je doel(en) te bereiken. Wat je vraag ook is, ik coach je met oprechte aandacht, zonder oordeel en met humor waar mogelijk.

Voor wie is het?

Adelante is er voor iedereen. De vraag waarmee je bij mij als coach in de buurt van Uden aanklopt, kan betrekking hebben op verschillende thema’s. Denk hierbij onder andere aan:

  • Stress
  • Emoties
  • Balans
  • Identiteit
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Blokkades
  • Levensfasen

Het is niet zo dat je vraag altijd over één van deze thema’s gaat, het kan ook om meerdere thema’s gaan. Je vindt hier meer informatie over de werkwijze en de verschillende thema’s.

Coachingsaanbod

Kies je voor mij als (loopbaan)coach in de omgeving van Uden, dan kun je rekenen op maatwerk. Samen met jou kijk ik naar wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken.

Je kiest voor een volledig of verkort coachtraject. Elk traject start met een geheel vrijblijvende kennismaking. Hierin bespreken we jouw vraag of vragen en licht ik het traject verder toe. Het volledige traject bestaat uit acht sessies van gemiddeld 1,5 uur. Bij het verkorte traject gaat het om vier sessies. Dit traject is geschikt als je een loopbaanvraag of veranderwens hebt, maar ook als je je competenties en drijfveren wilt onderzoeken of jezelf beter wilt leren kennen en begrijpen. Aansluitend ga je hier zelf mee aan de slag. Doe je dit liever niet alleen? Dan is het beter om voor het volledige traject te kiezen, want dan begeleid ik je erbij.

 

Het drijfverenonderzoek

Een vast onderdeel binnen het traject is het drijfverenonderzoek, ook wel Balans Kleurentest genoemd. De resultaten van dit onderzoek bieden je meer inzicht in jouw drijfveren. Dit zegt iets over je motivatie, behoeften, voorkeuren en waarden.

Het drijfverenonderzoek kun je ook als losse module afnemen. De andere losse module die ik aanbied, is The Work van Byron Katie. Dit is een methode waarmee je de basis van je onrust aanpakt, een laagdrempelige vorm van zelfonderzoek. Het is geschikt voor iedereen en bestaat uit vier vragen plus een paar opmerkingen, waarmee je jouw stressvolle gedachten kan onderzoeken. Het helpt je uit je hoofd te komen. Er is dus van alles mogelijk bij mij als coach in de buurt van Uden.

Contact over coach Uden

Ben je benieuwd of ik geschikt ben voor jou als (loopbaan)coach in Uden of omgeving? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. Dit kan, net als de coachingssessies online plaatsvinden indien gewenst. Ik verheug me erop je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan, zodat jij weer vooruit kan. Als blijkt dat ik niet de juiste persoon ben voor jou, zal ik mijn best doen om je te verwijzen naar een andere coach in de regio Uden.