Life coach Beuningen

Heb je het gevoel dat je steeds weer vastloopt en ben je daarom op zoek naar een life coach in Beuningen of omgeving? Voel je welkom bij Adelante Coaching. Samen gaan we aan de slag om je vooruit te helpen. Door mijn coaching krijg je nieuwe inzichten en de kracht om weer vooruit te komen. Dit bereik ik door je de juiste vragen te stellen en confronterend te zijn indien nodig. Een vleugje humor ontbreekt hierbij zeker niet. Samen zetten we de stappen die nodig zijn om jouw doel te bereiken.

Trajecten life coach Beuningen

Iedereen is uniek, dus een coachtraject is maatwerk. Als je mij inschakelt als life coach in Beuningen, plannen we eerst een vrijblijvende kennismaking. Zo komen we erachter of er een klik is, kun jij je vraag toelichten en kan ik meer vertellen over het traject. Een volledig traject bestaat gemiddeld uit 8 sessies, waarin we 3 fases doorlopen:

  1. Wie ben ik?
  2. Wat kan ik?
  3. Wat doe ik?

Naast onze sessies ga je thuis bezig met oefeningen die bijdragen aan je ontwikkeling. Als je een korte vraag hebt, bijvoorbeeld over je competenties of drijfveren, kun je kiezen voor een verkort traject. Hierin doorlopen we alleen de ‘Wie ben ik?’-fase. Na gemiddeld 4 gesprekken heb je de handvatten om zelf verder te kunnen. Kom je erachter dat je toch liever onder begeleiding van mij verder gaat? Dan voegen we fase 2 en 3 toe aan je traject.

Systemisch coachen

Soms lukt het maar niet om patronen te doorbreken, hoezeer je het ook probeert en hoe graag je het ook wil. Je werkt bijvoorbeeld veel te hard, of het wil maar niet lukken om voor jezelf op te komen. Je beseft wat er gebeurt, maar hebt geen idee welke drive erachter zit. Als je dit ervaart, bestaat er een kans dat je te maken hebt met onbewuste patronen die je in de weg zitten. Als life coach in Beuningen kun je mij daarom ook inschakelen voor systemisch coachen.

Bij systemisch coachen kijken we niet naar jou als persoon, maar naar jou als onderdeel van een systeem (groep). Iedereen maakt namelijk deel uit van diverse systemen, zoals je gezin, familie, cultuur, werk et cetera. Deze benadering geeft je heel andere inzichten, bijvoorbeeld in patronen die in een eerder of ander systeem zijn ontstaan en onbewust door jou zijn overgenomen. Een paar sessies kunnen al heel veel inzichten opleveren. Soms volstaat een inzicht en eindigt een patroon bijna als vanzelf en soms nemen we de nieuwe inzichten mee in het verdere traject van je coaching.

Over mij

Doordat ik life coach in Beuningen ben geworden, ben ik geworden wie ik ben. Ik heb zelf ook mogen ervaren hoe waardvol een coachtraject kan zijn. Het mooie aan coaching vind ik dat je na verloop van tijd weer op jezelf gaat vertrouwen.

De Spaanse naam Adelante heb ik bewust gekozen. Het betekent onder andere ‘kom binnen’, ‘kom verder’ en ‘vooruit’ en staat symbool voor wie ik ben en voor mijn stijl van werken. Gastvrij en oplossingsgericht. Je leert jezelf beter kennen, waardoor je verder komt en je doelen kunt bereiken.

Vrijblijvende kennismaking

Wil je graag ervaren wat de combinatie tussen life coaching een systemisch coachen in Beuningen jou kan brengen? Neem dan contact met me op. Alles begint met jou. Alleen jij weet waar je tegenaan loopt of wat je wilt veranderen. En alleen jij voelt aan of ik als life coach bij je pas. Daarom nemen ik graag  de tijd voor een vrijblijvende kennismaking. Blijk ik niet de juiste persoon voor jouw coachvraag? Dan doe ik mijn best om je door te verwijzen naar een andere life coach in de buurt van Beuningen.