Laag zelfbeeld

Heb je een laag zelfbeeld? Weet dan dat je daarin absoluut niet de enige bent. Veel mensen worstelen hiermee, terwijl ze er dolgraag vanaf willen. Het kan ervoor zorgen dat je niet datgene bereikt wat je zo graag zou willen. Je denkt dat het toch niet gaat lukken en dat je door de mand zal vallen. Dit soort gedachten werken belemmerend. Voor mensen met een laag zelfbeeld kan coaching een uitkomst zijn. Je bent van harte welkom bij Adelante Coaching. Leer jezelf kennen en ontdek door nieuwe inzichten dat jouw doelen dichter binnen handbereik liggen dan je denkt.

Aanbod coaching

Een coachtraject is maatwerk. Voorafgaand aan je traject plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als we een klik hebben en je het gevoel hebt dat ik je kan helpen om voor eens en voor altijd af te rekenen met je lage zelfbeeld, gaan we samen aan de slag. Dit doen we in drie fases. In de eerste fase ga je antwoord vinden op de vraag ‘Wie ben ik?’. Deze kennis zet je in de tweede fase in om de stappen te formuleren die je gaat zetten om je doel(en) te bereiken.

In de laatste fase is het tijd voor actie. Je gaat je stappenplan uitvoeren en naar je doel toewerken. Tijdens een volledig coachtraject krijg je hierbij begeleiding van mij. Een verkort traject eindigt na de tweede fase. Je gaat het stappenplan dan dus zelfstandig uitvoeren. Een laag zelfbeeld? Dat is na je coachtraject verleden tijd.

Waarom coaching bij een laag zelfbeeld?

Na mijn coaching heb je geleerd dat je door je nieuw verworven inzichten en met kleine aanpassingen een groot verschil kunt maken. Je durft te vertrouwen op jezelf en voelt je zeker van je zaak. Samen gaan we het onderliggende patroon herkennen. Vervolgens ga je vanuit je eigen talenten en mogelijkheden de uitdaging aan dit om te buigen, zodat jij op je krachtigst in je leven staat en met rechte rug vooruit kunt in je leven. Op deze manier verbeteren we het lage zelfbeeld. Lees ook eens de ervaringen van anderen die ik heb gecoacht.

 

Gratis terugvalpreventie

Als je een volledig coachtraject hebt afgerond is het niet raar als je na een tijdje het gevoel hebt dat je zelfbeeld toch weer wat omlaag gaat. Hier hoef je absoluut niet teleurgesteld over te zijn, want dit is hoe je brein werkt. Je valt snel terug in oude gewoontes als je niet oppast en het is juist goed als je dit herkent. Samen kunnen we er iets aan doen. Neem vooral contact op als je er gebruik van wilt maken. Dan hebben we een telefonische intake en daaropvolgend een gesprek van 1 tot 1,5 uur. Hierin probeer ik je weer op weg te helpen. Eventueel met aanvullende opdrachten waarmee je thuis aan het werk gaat. Voor het verbeteren van een laag zelfbeeld helpen we je bij Adelante Coaching graag verder.

Kom met mij in contact

Heb je er genoeg van dat je een laag zelfbeeld hebt en wil je er korte metten mee maken? Neem gerust vrijblijvend contact met me op, zodat we een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen plannen. Ook voor andere vragen ben ik altijd bereikbaar.