Coaching als oplossing voor jouw onzekerheid

Voel jij je nooit zeker over jezelf en wil je daar graag iets aan doen? Coaching kan een goed hulpmiddel zijn om van je onzekerheid te komen. Er zijn namelijk heel veel mensen die zich hierdoor, net als jij, belemmerd voelen in hun dagelijks leven. Ze durven niet op de voorgrond te treden en raken van slag als ze kritiek krijgen: ‘Zie je wel? Ik kan het niet, ik ben niet goed genoeg.’ Zijn dit soort gedachten herkenbaar voor je? Dan verwelkom ik je graag bij Adelante Coaching. Samen gaan we je onzekerheid aanpakken met behulp van coaching. Zo is er straks niets meer dat je belemmert om al je doelen te behalen.

Waarom coaching bij onzekerheid?

Coaching helpt je om jezelf beter te leren kennen en daardoor van je onzekerheid af te komen. Nadat je een coachtraject bij mij hebt gevolgd, durf je meer op jezelf te vertrouwen. Je ziet bovendien in dat je soms met kleine aanpassingen een groot verschil kunt realiseren. Mijn ervaring zet ik in om je te helpen je zekerder van jezelf te worden. De kunst is om het onderliggende patroon te herkennen en vervolgens de uitdaging aan te gaan dit om te buigen vanuit je eigen talenten en mogelijkheden. Zo ga jij straks met rechte rug de rest van je leven tegemoet.

Coachtrajecten

Als je mij inschakelt voor coaching om van je onzekerheid af te komen, starten we met een vrijblijvende kennismaking om te zien of er van beide kanten een klik is. Daarnaast vertel ik meer over het traject. Lees ook eens over de ervaringen van anderen.

Als je een volledig traject start, kun je uitgaan van gemiddeld 8 sessies die elk zo’n 1,5 uur duren. Tijdens de sessies doorlopen we 3 fases:

  1. Wie ben ik?
  2. Wat kan ik?
  3. Wat doe ik?

Je kunt ook kiezen voor een verkort coachtraject. Dit bestaat alleen uit de eerste fase. Daarna heb je de handvatten om zelfstandig verder te kunnen. Zie je dit toch niet zitten als het eenmaal zover is? Dan kun je alsnog overstappen naar een volledig traject.

 

Is er een diepere oorzaak?

Mogelijk komen we er tijdens onze kennismaking of een van onze sessies achter dat er achter je onzekerheid een patroon schuilgaat. Dit patroon kun je maar niet doorbreken, doordat je je er niet bewust van bent en niet weet waar het vandaan komt. Met systemisch coachen kunnen we proberen dit aan de oppervlakte te krijgen. We kijken hierbij niet naar jou als persoon, maar naar jou als onderdeel van een systeem (groep). Elk individu maakt deel uit van meerdere systemen, zoals je cultuur, je gezin, je vriendenkring, et cetera.

Samen kijken we naar je huidige systeem, het systeem waarin je bent opgegroeid en het systeem van de vorige generatie. Zo zoeken we naar de oorsprong van je gedrag, want dit wordt vaak van generatie op generatie meegenomen. Met de inzichten die dit oplevert, krijg je ruimte voor de verandering die je zo graag wilt doormaken. Systemische coaching kan ook bij onzekerheid soms al binnen een paar sessies veel opleveren.

Maak vrijblijvend kennis

Denk je dat mijn coaching jou van je onzekerheid af kan helpen? Neem dan gerust contact met me op. Ik maak graag tijd vrij voor een vrijblijvende kennismaking, zodat je erachter komt of ik de juiste coach voor je ben. Blijkt dit niet het geval? Dan doe ik mijn best om je door te verwijzen naar een andere coach.