Coach Tiel

Heb je wel eens het gevoel dat je vastzit of de controle kwijt bent en ben je daarom op zoek naar een (loopbaan)coach in Tiel of omgeving? Voel je welkom bij Adelante Coaching. Mijn naam is Hanita Rietrae en ik help je graag vooruit. Als coach in de buurt van Tiel, kan ik je helpen om los te komen van je vaste patronen en stap voor stap naar je doelen toe te werken. Ik geef je de juiste aandacht waardoor je tot nieuwe inzichten komt en een mooie groei kunt doormaken. Daar heb je de rest van je leven plezier van. Je kan bij mij rekenen op deskundige en effectieve begeleiding.

Is het wat voor mij?

Adelante is er voor iedereen. De vraag waarmee je bij mij als coach in de buurt van Tiel komt, kan betrekking hebben op allerlei thema’s. Zo kun je onder andere denken aan:

  • Onrust en/of stress
  • Emoties
  • Balans
  • Identiteit
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Blokkades
  • Levensfasevragen

Het is niet altijd zo dat je vraag betrekking heeft op slechts één van deze thema’s, het kan ook een combinatie zijn. Je vindt meer voorbeelden op de pagina waar ik mijn werkwijze beschrijf.

Hoe werkt het coachingtraject?

Je start je traject bij mij als coach in de omgeving van Tiel, met nadenken over (levens)vragen. Op deze manier onderzoek je wie je bent, wat jou drijft, wat je emoties zijn en wat je belemmert. Dit levert inzichten op waardoor je de coachvraag waarmee je bij mij bent gekomen mogelijk wat wilt aanpassen. Met de nieuwe kennis over jezelf, ga je zien waar ruimte is voor ontwikkeling. Je gaat stappen formuleren die je moet zetten om je doelen te bereiken. Omdat je deze doelen en stappen zelf formuleert, zijn ze ook haalbaar. Na deze fase is het tijd voor actie. Je gaat aan de slag met je eigen stappenplan. Van denken naar doen, door te ervaren. Zo behaal je uiteindelijk jouw doel!

 

Over Adelante coaching

Als jij je welkom voelt bij mij als coach in de omgeving van Tiel, ga ik je helpen om in beweging te komen en weer vooruit te komen in jouw leven. Dit doe ik met oprechte aandacht, zonder oordeel en met een vleugje humor. Als het nodig is kan ik ook confronterend zijn. Doordat ik de juiste vragen stel, vind jij de rust om op onderzoek te gaan bij jezelf. Je ontdekt dan waar je energie van krijgt, maar ook waar je talenten en mogelijkheden liggen. Lees ook eens de ervaringen van een aantal mensen die door mij gecoacht zijn.

Contact coach Tiel

Overweeg je om mij in te schakelen of wil je weten of ik geschikt ben voor jou als coach in de buurt van Tiel? Een goede klik is heel belangrijk. Neem gerust contact met me op, dan plannen we een kennismakingsgesprek in waarin we erachter komen of deze klik er is.