Coach Arnhem

We hebben allemaal periodes in ons leven waarin de het gevoel hebben de controle kwijt te zijn of vast te zitten. Ervaar je dergelijke gevoelens op dit moment en zoek je daarom een coach in Arnhem of omgeving? Voel je welkom bij Adelante Coaching.  Mijn naam is Hanita Rietrae, het gezicht achter Adelante. Met mijn coaching kom je weer vooruit in het leven. Je komt tot nieuwe inzichten, waardoor het ineens een stuk eenvoudiger wordt om je doel(en) te bereiken. Zet de eerste stap en voel je doelen met elke stap die je daarna zet binnen handbereik komen. En onthoud: ook de langste weg begint altijd met de eerste stap.

Is het ook voor mij?

Zeker, Adelante Coaching is er voor iedereen, of je nu een studievraag, loopbaanvraag, ontwikkelvraag of gedragsvraag hebt, of worstelt met de overgang of een laag zelfbeeld. Als coach verleen ik mijn diensten onder andere in Arnhem en omstreken. Omdat jijzelf en je coachvraag uniek zijn, is ook de inhoud van je coachtraject uniek. Samen bepalen we hoe we jouw traject indelen. Uiteindelijk is alles erop gericht om jou de tools en inzichten te geven die je in staat stellen je doelen te bereiken. Bij mij als coach in de regio Arnhem kun je terecht met vragen over onder andere bewustzijn, veranderprocessen, stress, verlies en perfectionisme. Je vraag kan natuurlijk ook betrekking hebben op meer dan één van deze thema’s. Blijkt tijdens onze kennismaking dat ik niet de juiste coach voor jou ben, dan doe ik mijn best om je te verwijzen naar een andere coach in Arnhem of omgeving.

Informatie over de trajecten

Bij mij als coach in de regio Arnhem kun je terecht voor coachtrajecten en losse modules. Als je een traject gaat volgen, gaat daar een vrijblijvende kennismaking aan vooraf. We leren elkaar kennen, bespreken jouw vra(a)g(en) en ik vertel meer over het traject. Je kan kiezen voor een volledig traject of een verkort traject. Het volledige traject bestaat uit 8 sessies van gemiddeld 1,5 uur en het verkorte traject uit 4 sessies. De verkorte versie is geschikt als je een loopbaanvraag of veranderwens hebt, maar ook als je je competenties en drijfveren wilt onderzoeken of jezelf beter wilt leren kennen en begrijpen. Aansluitend ga je hier zelf mee aan de slag. Als je dit liever niet alleen doet, is het beter om voor het volledige traject te kiezen, want dan begeleid ik je erbij.

 

Losse modules bij coach Arnhem

Je kan bij mij twee losse modules volgen: het drijfverenonderzoek en The Work van Byron Katie. Met het drijfverenonderzoek vergroot je je zelfkennis doordat je inzicht krijgt in je drijfveren. Het helpt je ook bij het maken van keuzes. Met The Work kun je de basis van je onrust aanpakken. Het is een werkvorm waarmee je je stressvolle gedachten onderzoekt. Je komt ermee uit je hoofd en in je hart. Beide modules kunnen ook deel uitmaken van een coachtraject.

Contact coach Arnhem

Ik hoop dat je je er klaar voor voelt om de drempel over te stappen en samen met mij aan de slag te gaan. Wil je weten of ik geschikt voor jou ben als coach in Arnhem? Een goede klik is heel belangrijk. Neem gerust contact met me op, dan plannen we een kennismakingsgesprek in waarin we erachter komen of deze klik er is.